Onze actuele advertentie

Altena Nieuws 10-10-2013

 

NIEUWENDIJK,  10 okt. `13 - U heeft iets te vieren en wilt dit van A tot Z laten verzorgen? Cateringservice Joey van Breugel verzorgt de hapjes en drankjes, maar ook de inrichting van Uw locatie voor ieder evenement - van feestjes tot bruiloften tot bedrijfsbarbeques. "Wat de klant ook wil, ik kan het verzorgen", aldus Joey.

 

Na zes jaar ervaring te hebben opgedaan in mooie restaurants en het behalen van de horecaopleiding, het wijncertificaat en leermeester heb ik besloten mijn droom uit te laten komen en voor mezelf te beginnen. Ik vind het fijn om mensen op een mooie, feestelijke wijze te verwennen. Ik ben met mijn cateringbedrijf breed inzetbaar en kan voor ieder feest de juiste service verzorgen. Zo werk ik veel samen met versleveranciers, partyverhuur en zelfs met verschillende restaurants om een uitstekend verzorgd totaalplaatje te kunnen bieden.

Of dat nu op een bedrijfslocatie of in je eigen achtertuin is " , verteld Joey. " Dat mijn klanten en hun gasten tevreden zijn, dat is voor mij het aller belangrijkste " , zegt Joey tot besluit.

Kerst 2013

Geen zin om met kerst heel de dag in de keuken te staan? Ook dit jaar verzorgd Cateringservice Joey van Breugel weer een kerstthuismenu: een heerlijk vier-gangenmenu met alles erop en eraan. Alles is reeds bereid; u kunt het met een paar kleine handelingen thuis gemakkelijk afmaken. Kijk voor meer informatie op www.cateringjoey.nl. Cateringservice Joey van Breugel, Kildijk 52 4255 TC Nieuwendijk, telefoonnummer             06-57551830.

Altena Actueel 30-06-2014

 

Voor de leukste hapjes en amuses, feestinrichting, buffeten of walking diners.

NIEUWENDIJK - 'succes hangt in belangrijke mate af van de goede kwaliteit en optimale dienstverlening. Daarom vragen zaken als een receptie, bruiloft of bedrijfsfeest soms om hulp van specialisten. Vakmensen aan wie u de zorg voor alle festiviteiten zonder meer kunt toevertrouwen. 'Aan het woord is de enthousiaste Joey van Breugel van het gelijknamige cateringbedrijf in Nieuwendijk.

De jonge en dynamische cateraar vervolgt: 'Een perfect verzorgd feest, bedrijfsfeesten, receptie, bruiloft of BBQ is altijd in goede handen bij cateringservice Joey van Breugel.

Ons gastvrije team staat voor kwaliteit en service! Met het ruime aanbod aan alles wat u voor uw feest nodig denkt te hebben staat Joey met zijn team voor u klaar. In samen werking met vers leveranciers en partyverhuur word uw feest tot in de puntjes verzorgd. In overleg met de opdrachtgever word gezocht naar de beste en leukste hapjes, amuses, feestinrichting, buffetten of walking-diners en altijd op tijd en volgens afspraak!

Cateringservice Joey van Breugel.

Kildijk 52

4255 TC Nieuwendijk

06-57 55 18 30

Altena Nieuws 11-06-2015

 

Service en kwaliteit, daar gaat het om!

 

Nieuwendijk,  11 juni 2015.

Catering en Partyservice Joey van Breugel is inmiddels een begrip in de regio.

Het bloeiende en bruisende catering en partybedrijf van Joey van Breugel gevestigd in Nieuwendijk

is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat staat voor service en kwaliteit.

 

Het is belangrijk dat je inspeelt op de wensen van de klant, en dat het product

dat ik lever altijd goed is en ook de prijs/kwaliteit verhouding aldus Joey.

 Het is een klein bedrijf, maar ze kunnen het wel groots aanpakken.

Zo verzorgen ze gewoon de BBQ’s en buffetten bij u thuis, maar verzorgen

ze ook bruiloften, bedrijfsevenementen en jubileums.

Alles wat hierbij komt kijken is door dit cateringbedrijf te verzorgen.

Feesttenten, inrichting, drank, diners, hapjes, buffetten ect.

 Het gastvrije personeel weet precies hoe zij de gasten moeten verwennen,

voor welk feest of evenement dan ook.

Of het nu een grote of een kleine catering of partij betreft, de klanten

moeten wel tevreden  zijn aldus eigenaar Joey.

Laat u verrassen door de verse producten die met liefde en passie voor u worden bereid.

Dit cateringbedrijf gaat graag in op uw wensen, en maken er altijd iets moois van.

 

Kildijk 52, Nieuwendijk  www.cateringjoey.nl   06-57 55 18 30